Bed & Breakfast "Rust" op Ameland is gelegen in het pittoreske dorpje Hollum aan de westzijde van het eiland. Daar waar de vuurtoren staat. Heerlijk rustig gelegen in een van de mooiste laantjes en op loopafstand van het sfeervolle dorpscentrum, strand, bos en duinen.

De B & B heeft drie comfortabele tweepersoonskamers op de bovenverdieping. De kamers zijn voorzien van prima bedden, een bescheiden zithoekje en een eigen wastafel. Er is een gezamenlijke doucheruimte. Op de begane grond vindt u de ontbijtruimte en kunt u gebruik maken van de gemoedelijke zitruimte met TV van waaruit u de ruime achtertuin in kunt stappen. De tuin heeft meerdere zithoekjes waar u bij mooi weer uw ontbijt in het ochtendzonnetje kan gebruiken.

B & B "Rust" biedt u tevens de mogelijkheid tot vele extra's. Uw gastvrouw runt tevens "De Kracht" - praktijk voor holistisch wellbeing. Combineer uw verblijf met het aanbod van "De Kracht": Massage therapieën - Healing - Natuurgeneeskunde - Yoga - Zhineng Qigong - Klankschalenbad en beleef een paar onvergetelijke dagen op het mooie eiland Ameland!

Wilt u tijdens uw verblijf bijvoorbeeld een strandrit maken met paard en wagen? Vraag er naar tijdens uw reservering en wij zorgen er graag voor dat paard en wagen voor u klaarstaan. Onze arrangementen zijn momenteel nog onder constructie. Binnenkort vindt u meer informatie op deze website. Tot die tijd kunt u al uw wensen per email of telefonisch aan ons kenbaar maken.Prijzen per persoon per overnachting:

Kamer 1:  30.00 Euro
Kamer 2:  35.00 Euro
Kamer 3:  30.00 Euro

Ben je met 1 persoon neem dan contact op over de prijs.

Bij 1 overnachting is er een toeslag van 10.00 Euro per kamer.
De zaterdag is alleen boekbaar bij minimaal 2 overnachtingen.